Over ons

Anet Illustraties heeft ongeveer 15 jaar ervaring op gebied van het illustreren van allerlei illustraties, kinderboeken, kaarten, folders, posters, spellen, puzzels, en nog veel meer. Ze vertellen hun eigen verhaal, ze voegen iets toe aan de tekst. Communicatief, helder in kleur en vorm en to-the point. Alle illustraties worden geheel digitaal gemaakt op de wacom tablet.

Enkele opdrachtgevers, Unieboek Houten, Nivea, Nederlandse Brandwondenstichting, Barracuda, Malmberg Den Bosch, Noordhoff, Kwintessens, Van Hoorne Entertainment, Kaartje2go, Koningkaart, etc.
Wilt u vrijblijvend meer informatie over bijvoorbeeld prijzen? Bel of stuur een email Anet Illustraties!

Voorstellen:
Illustreren, reizen en Italië zijn de grote passies van Anet en Erwin. Als het toelaat reizen ze graag met het gezin met de kleine VW bus naar diverse landen of naar haar tweede huisje in Italië. Daar hebben ze een heerlijk plekje om te tekenen, op te laden en zich te onthaasten.
Ze bedenken en ontwikkelen daar de nieuwe kaart ideeën voor de ansicht-,trouw- geboortekaarten collectie. Leuke bijzondere oude oldtimers zijn een grote inspiratie en komen dan ook geregeld terug in haar kaarten.